Chefen stak af – Molteni fortsætter i orange

Der var ellers linet op til det helt store – og blå – men så stak Chefen af!
Squadra Molteni fortsætter i orange.


For godt en måned siden meddelte Chefen for Gruppo Sportivo Velopresse, Jacob Kristian Sørensen, at han havde opkøbt Squadra Molteni. Holdet skulle nu køre i blå farver og endda skifte navn til Wolteni.

Chefen for Gruppo Sportivo Velopresse, Jacob Kristian Sørensen, lovede det hele, men flygtede da det gjaldt. Han er efter sigende nu surfer-dude i Klitmøller…

– Jeg var ret overrasket over det proklamerede opkøb, for jeg havde ikke hørt noget om det. Og da jeg hørte hvad der blev lovet (en container fyldt af nye cykler og flere restauranter og Silvan som sponsorer), tænkte jeg, at det lyder for godt til at være sandt.
Jeg var også noget skuffet over de nye holdplakater, som Chefen havde fået lavet, fortæller Kaptajn Bjørnsteen.

Plakaten, der heldigvis aldrig blev til noget …

Men ikke desto mindre afbrød Kaptajn Bjørnsteen sin ferie i Provence, for at rejse til Gruppo Sportivo Velopresse’s HQ i Århus, hvor den lovede kontrakt skulle skrives under på Restaurant Il Locale, endnu en af Chefens dækvirksomheder.

Chefen for det hele – og Gruppe Sportivo Velopresse – dukkede aldrig op, og Kaptajn Bjørnsteen kunne kun grine af situationen

– Jeg møder op som aftalt. Fik mig en pizza (som smaget fremragende) – men Chefen komme ikke! En venlig ung tjener fortæller, at hun har hørt noget om, at Chefen er rejst til Klitmøller, for at slå sig ned som langhåret surfer-dude.
Tja, sådan kan det jo gå, lyder det fra Bjørnsteen, der for øvrigt selv måtte betale for pizzaen.

Squadra Molteni har nu genforhandlet sponsorkontrakten med pølsefabrikken Molteni i Arcore.

– Kaptajnen ringede til mig i går eftermiddags. Jeg og Maria var ellers på på ferie i Sydfrankrig. Men kaptajnen sendte os til Arcore (lige uden for Milano), hvor jeg skulle afslutte og underskrive en ny 5-årig sponsorkontrakt med Molteni, fortæller Kasper Sørensen, der inden turen fortsætter hjem mod Danmark, lige skal en tur forbi Campagnolo-fabrikken og kvittere for 7 kasser med NOS Record sponsor-komponenter til holdet.

Løjtnant Kasper Sørensen og Maria Winther måtte i al hast køre fra Sydfrankrig til Arcore, for at underskrive en 5-årig sponsorkontrakt med Molteni

Squadra Molteni starter 2. halvdel af sæsonen op i august måned – og selvfølgelig på orange stål og uld.