Niels men pokalen fra Banani Klassiker Løbet 2014

Banani Klassiker Løbet 2014: Niels tager pokalen

Banani Klassiker Løbet 2014 med start og mål ved Tisvilde Højskole, leverede et flot vintage-løb i stilfulde rammer. Fantastisk stemning og en pragtfuld rute i det lækre landskab ved den nordsjællandske kyst.

Niels lå lunt med i en 8-mands førergruppen på 1. omgang af den 28 km lange rute.

På 2. og sidste omgang, efter et par hidsige regnbyger, hvor føregruppen var skrumpet til kun 4 ryttere, måtte Niels dog slippe, med godt 8 km til mål.

Efter løbet var der suveræn lagkage og lækkert kaffebord – efterfulgt af cykel- og rytterpræsentation af udvalgte ekvipager.

Et spændende og interessant indslag, med mange flotte cykler og ikke mindst gode historier fra spændende ryttere.

Herefter stod den på Chili Con Carne a la Tisvilde Højskole med tilhørende lækre salater.

Banani Klassiker Løbet-pokalen

Efter den lækre middag var det tid til kåring af vinderen af Banani Klassiker Løbet 2014: Vinderen blev Squadra Moltenis Niels Bjørnsteen – for en sammenhængende og gennemført ekvipage – og ikke mindst for det drive og arbejde, som Squadra Molteni på det seneste har lagt indenfor vintage-cyklingen.

Præmien var en vandrepokal, som er doneret til Banani af Matti Breschel. Pokalen vandt Matti i den sidste etape af Vuelta a Espana i 2008.

Banani Klassiker Løbet blev rundet af med hygge og rødvin i pejsestuen på Tisvilde Højskole.

Tak til Banani Klassiker Løbet for en fantastisk dag.