2021 kalender – version 2

Efter special invitation, nye forhandlinger og wildcard, er Squadra Moltenis 2021 kalender nu ude i en version 2, der bl.a. tæller Granfondo Stelvio, baneløb , “En forårsdag på Heden” og selvfølgelig Ronde van Borum

“Vi har været i kontakt med Santini Maglificio Sportivo s.r.l., der arrangerer Granfodo Stelvio. De har nu oprettet en officiel stålklasse. Og derfor er Kristian Blume, der vandt det uofficielle “King og the mountain” for stålcykler i 2018, blevet inviteret til dette års løb,” lyder det fra Squadra Molteni HQ.

“Jeg tager ikke til Bormio for at spise pizza. Jeg stiller til start for at vinde “King of the mountain” for anden gang, siger Kristian Blume.

 
Der er også dukket et par baneløb på Aarhus Cykelbane op på kalenderen.
 
“Vi har været i forhandlinger med Aarhus Cykelbane, og vi er indtil videre landet på, at vi stiller op til Gunnar Asmussens Æresløb og Niels Fredborgs Æresløb,” fortæller Squadra Moltenis baneløbssportsdirektør Lars Munch.
“Vi forhandler stadig om et timerekordforsøg på den gamle cementbane, men Aarhus Cykelbanes sportschef, Michael Berling, kan ikke garantere en fredag aften i juni med sol. 20 grader og vindstille. Så dér er vi gået lidt i stå.”
 
Der er også kommet løb på kalenderen, som Squadra Molteni ikke før har kørt. Bl.a. Grand Prix Herning, bedre kendt som “En forårsdag på Heden”, der i år også køres som motionsløb, er kommet på kalenderen.
 
Grane Maaløe og Jens Stærk Bojesen er allerede sat til at køre rekognoscering af ruten, der indeholder 12 segmenter på grusstrækninger. Vi forventer at stille med et stærkt hold bestående af de skarpeste grusspecialister, hvor Jens Langergaard og Niels Bjørnsteen sandsynligvis deler Kaptajnrollen og med Max Nielsen i en uundværlig hjælperolle.” lyder det fra Molteni HQ

Og selvfølgelig er den danske forårsklassiker Ronde van Borum med på Squadra Moltenis kalender. Holdet har stillet til start ved Ronde van Borum med et wildcard i lommen, stort set hver år, det er blevet kørt.