B R E A K I N G: Bausager til Molteni?

Navnet er Bausager. Per Bausager.
Han kørte professionel fra 1977 til 1984. Han har kørt som hjælperytter for store kaptajner som f.eks. Baronchelli, Basso, Chioccioli, Giovanni Battaglin – og 6-dagesløbsmakker med bl.a.  Gert Frank, Hans Henrik Ørsted og Kim G. Svendsen. Nu sættes han i forbindelse med et muligt comeback for Squadra Molteni?

Her på årets sidste dag, har en kendt paparazzi knipset et foto af Per Bausager iført en Molteni-trainer. Hvad kan det betyde. Nettet er ved af flyde over af spekulationer.

– Jeg kan og vil endnu ikke afsløre noget konkret. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi længe har haft Per Bausager i kikkerten, fortæller Kaptajn Bjørnsteen fra Molteni HQ.

Bausager kørte otte sæsoner som professionel. Han nåede at køre bl.a. 7 VM som professionel, fem Grand Tours: tre gange Giro’en, én gang Vuelta’en og én gang Tour de France.

– Per Bausager har har imponerende meritter. Han er er old-school – og han har stil. Måske ser vi ham på en stålcykel i det nye år, lyder det fra Bjørnsteen. Og han ser rasende godt ud i orange!