B R E A K I N G: Moser til Squadra Molteni

23.07.2019 – Squadra Molteni, Trento, Italia.
Over en flaske Moser 51,151 Trento Metodo Classico har den italienske cykellegende Francesco Moser nu skrevet under på kontrakten.

Under sit træningsophold i Dolomitterne har Squadra Moltenis Capitaine de Route Carsten Jacobsen kørt 3 af de store bjergpas: Passo della Mendola, Monte Bondone og Passo dello Stelvio. Men ikke nok med det! Carsten har her til eftermiddag landet forhandlingerne med Francesco Moser, der nu har underskrevet kontrakten. 

Jeg tillod mig en halv hviledag i dag – så der var lige tid til at køre forbi Sheriffen (Francesco Moser, red). Han var rigtig glad for at se mig – og omvendt – og ville gerne høre mere om Squadra Molteni og holdets planer, fortæller Carsten Jacobsen.

Vino og Underskrift

Francesco Moser bor i dag i bakkerne uden for Trento, hvor han har og driver et vineri sammen med sin familie. I forbindelse med vineriet, har Moser også et lille cykelmuseum.

Jamen, jeg kan sådan ca. 25 italienske ord, og Francesco kan ca. 25 engelske ord, smågriner Carsten Jacobsen. Men det gik!
Og vi hyggede os. Francesco fik sin sekretær til at hente en Moser 51,151 Trento Metodo Classico i vinkælderen – og efter en times tid, hvor snakken kom rundt omkring cykelløb, Ole Ritter, Eddy Merckx, Record dell’Ora, stålcykler, vintagecykling og Squadra Molteni, er der pludselig enighed om, at han skal skrive under.

 Molteni-kasketen på

Efter underskriften var sat på kontrakten, foreslog Moser, at han og Carsten skulle gå en tur over på hans museum, for at få taget det obligatoriske foto med Molteni-kasketen på.

Francesco har mange cykler, trøjer og andet fra sin imponerende karriere. Og han sagde, at han glæder sig til, at forøge samlingen med en orange Molteni cykel, fortæller Carsten Jacobsen.