B R E A K I N G: Squadra Molteni er nomineret til årets klub ved Dansk Bike Award 2017

Moltenis HQ har netop modtaget meddelelsen om, at Squara Molteni er nomineret til årets klub ved årets helt store cykelfest, Danish Bike Award 2017.

– Det er en rigtig glædelig meddelelse at få. Alene det at blive nomineret, er i sig selv en stor hæder, lyder det fra Kaptajn Niels Bjørnsteen.
Vi leger jo legen og dyrker passionen fuldt ud – med teamtøj i uld, teambil, mørkt belgisk øl og hvide sokker – og det er vi da stolte over, at andre også synes om.

Squadra Molteni er sammen med tre andre nomineret i kategorien årets klub – selv om retroholdet egentlig ikke er en klub.

– Vi definerer en klub ved fællesskab, teamånd, sjov, glæde osv. Man behøver ikke at være en licensklub, fortæller Kim Nørgaard fra Dansk Bike Award.

Squadra Molteni, der inden for det seneste års tid bl.a. har kørt La Marmotte for 5-mandsstålcykelhold, er blevet 3 gange uofficielle danmarksmestre og har sat verdensrekord, ved at 3 ryttere hver kørte 100 gange Kiddesvej på stål og i uld.

– Vi bidrager med mange forskellige tiltag i det danske cykelmiløj. Udover smil og lange blikke, når vi tropper op til motionscykelløb på vores gamle stålcykler, så bidrager vi også til, at cyklingens historie og fortid ikke bliver glemt, fortæller Jens Langergaard, der sammen med Kristian Blume netop er op vej til Italien, for at køre Il Lombardia for Squadra Molteni.

Afstemningen vedrørende kategorier ligger klar på www.feltet.dk fra fredag 13/10 kl. 12.00.
Danish Bike Award 2017 afholdes fredag den 17. november kl. 19.00 i det forrygende og
spektakulære “Docken” i Københavns Nordhavn.