BREAKING: Spionen der kom ind fra varmen

19. juli blev Squadra Moltenis sjællandske temporytter Jeppe Thiemer afsløret i intensiv grustræning af en lokal sportsjournalist på Falster. Nu viser det sig, at journalisten var spion for Team Gios Brooklyn

Sportsjournalisen Jesper de Vlaeminck Larsen, der er indehaver af cykelmediet cykelpassion.dk, har netop tegnet kontrakt med det danske vintagecykelhold Team Gios Brooklyn Denmark. Det bekræfter Thomas Marker på Facebook.

– Jamen, det det sætte jo det hele i rette perspektiv.  Jesper de Vlaeminck Larsen var jo ikke kun ude for at kratluske og lure en god historie. Han var jo sendt på spionagemission af Team Gios Brooklyn Denmark. Den gamle krig mellem rivalerne Molteni og Brooklyn er varm igen, lyder det fra Kaptajn Bjørnsteen i Molteni HQ.

Jeppe Thiemer, der nærmest blev overfaldet af Gios Brooklyn spionen den varme sommerdag på en grusvej ved Marienlyst, er nu endnu mere rystet.

– Altså, ét er at blive kompromitteret af den lokale verdenspresse. Det er vi jo vant til på Squadra Molteni. Men det er noget andet, når der ligefrem er tale om spionage. Så skulle jeg jo have kørt manden ned, fortæller Jeppe Thiemer.

Squadra Molteni og  Team Gios Brooklyn Denmark tørner sammen ved Kroppedal Grandprix 19. august – og der er lagt op til en fight ikke set siden 1970’erne.