Copenhagen Classico

P R E S S E M E D D E L E L S E
Squadra Molteni deltager i Copenhagen Classico – det klassiske retrocykelevent i de Københavnske gader.

Efter et krævende forårsprogram med et dusin hårde løb på programmet, bl.a. Ronde van Borum, Paris-Roubaix (Frankrig), La Fleche Vejllonne, Grand Prix Vejle Ådal, Granfondo Stelvio (Italien) og Fyen Rundt, slutter Squadra Molteni første halvdel af sæsonen af med noget mere afslappende, nemlig Copenhagen Classico 17. juni 2018.  Her er gælder det ikke om, at køre stærkt. Her er det hygge, smil på læben, god stil, god mad og drikke, der er i højsædet.

Vi deltager med stor glæde i Copenhagen Classico. Vi ved fra tidligere år, at det er et stilfuldt og gennemført arrangement – og det vil vi godt støtte op om. Efter en meget hård forårssæson med krævende løb i ind- og udland, er det godt for holdet, at cykle ved siden af smukke københavnske kvinder i sommerkjoler, lidt boulevard-cruiseri og et par glas Champagne, fortæller Kaptajn Bjørnsteen.

Copenhagen Classico,  der ikke er et traditionelt cykelløb, arrangeres af Recycles og Made in Denmark. “Løbet” køres på en godt 22 km rundstrækning rundt i hjertet af København, med afstikkere til både Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, den indre by og Christianshavn. Der er start og mål på Onkel Dannys Plads ved Halmtorvet.

Copenhagen Classico er et cykelløb, hvor det handler om at have en fornøjelig dag i godt selskab og med god mad og drikke. Vi rigtig glade for, at have danmarks mest stilfulde retrocykelhold Squadra Molteni med til Copenhagen Classico 2018, og de har lovet os, at køre som “master” og sørge for et adstadigt tempo, hvor alle kan følge med, fortæller arrangørerne bag Copenhagen Classico.

Holdets sammensætning er endnu ikke helt klar, men vi sender 5-8 ryttere til Copenhagen Classico – og sandsynligvis også holdets servicevogn Molteni Volvo 244 DL afsted, siger Jens Langergaard, der er chef for Squadra Molteni Dipartimento della Sjælland.