Grupetto Festival: Foredraget “Stål, uld og passion”

Gennem billeder og små film vil Niels Bjørnsteen, Kasper Sørensen og Grane Maaløe holder foredragt “Stål, uld og passion” i Pakkeriet (Spinderihallerne) på lørdag kl. 19.00 – 19.50.

Den 17. – 19. september afholdes der Grupetto Festival i Vejle. Festivalen sætter fokus på kulturen, kunsten og livsstilen, der knytter sig til cykling. Som en del af festivalen holder Squadra Molteni foredraget “Stål, uld og passion” i Pakkeriet (Spinderihallerne).

Gennem billeder og små film vil Niels Bjørnsteen, Kasper Sørensen og Grane Maaløe fortælle om holdet, dets deltagelse i cykelløb i ind- og udland, de 2 verdensrekorder holdet har sat – og ikke mindst om holdets samarbejde med Institut für Aerodynamik des Deutsche Demokratische Republik i Rostock.
Squadra Molteni fortæller også om hvorfor et retro-cykelhold er en nødvendig modvægt til cykelsportens high-tech udvikling – og hvorfor det hele var meget bedre dengang …

Der vil også være mulighed for at få en gratis Squadra Molteni plakat og en af de eftertragtede nøgenkalendre, som holdet lancerede i 2018.

Tid: lørdag 18. kl. 19.00 – 19.50
Sted: Pakkeriet (Spinderihallerne)
Spinderigade 11E, 7100 Vejle