Kort-kort Kristian Campionissimo

Squadra Moltenis Kristian Blume kørte sig til en imponerende 38. plads ved forårsklassikeren Ronde van Borum.

De vinterklædte carbonryttere sendte lettere måbende blikke mod Squadra Moltenis Kristian Blume, da han trillede til start iført kort-kort i 2 graders varme ved dagens Ronde van Borum. Men de måbende blikke blev 2 timer senere vekslet til anerkendende nik.

Kristian lagde ud som torden og lynild – og hægtede sig fast i gruppe 2 (første gruppe bestod af A-ryttere).

– Jeg blev jo nød til at køre alt hvad jeg kunne for at holde varmen, fortalte Kristian smilende og tilfreds efter løbet.

Kristian kørte alt hvad stålcykel og lædersko kunne holde – og sluttede på en imponerende 38. plads kun et par håndfulde minutter efter vinderen.

– Det er kraftedeme en hård hund ham dér. Her sidder jeg med vintertøj på carboncykel med skivebremser og elektronisk gear – og så bliver jeg sat af en fyr på stål og i kort-kort, lød det fra tidligere prof-rytter Allan Johansen ude på ruten.

Længere nede i feltet blev der kørt taktisk: Bjørnsteen, Sørensen og Langergaard bakkede af. Det bedste de havde lært – og lidt til…

Også i servicebilen blev der arbejdet hårdt – og præcise langninger af klistrede flasker og justering af bremser på bakkerne blev udført lige efter bogen.

Senere kunne holdet skylle løbet ned med belgisk øl og pomfritter. Tak til Uggi Kaldan for (endnu) et fantastisk godt Ronde van Borum