Molteni i ny kalender-gate

Godt en måned efter “kalendergate”, hvor Squadra Molteni fik en happy ending med talskvinder fra bevægelsen Kvinder tilbage til værkstedskalenderen, er der opstået en ny kalendergate. Denne gang med postdamer fra PostNord.

Det startede med, at Chefmekaniker fra Gruppo Sportivo Velopresse Andreas Svinth i januar bestilte et par Molteni kalendere. De blev produceret og sendt afsted mod Andreas’ værksted, fortæller Kaptajn Bjørnsteen. Men så gik der PostNord i den…

Det før så hæderkronede postvæsen, der nu er kørt i sænk af smarte konsulentdjøfere, påstår at pakken indeholdende 2 Molteni kalendere, er blevet væk! Tilsyneladende på et pakkesorteringscenter i jylland. Det tog PostNord 14 dage, at finde ud af, at finde på, at pakken var væk…

Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Det er jo en skandale dét dér, lyder det fra Kaptajnen. Der var kun én ting at gøre: at tage sagen i egen hånd – så jeg ringede til løjtnant Kasper Sørensen.

Løjtnanten afbrød i går sit højdetræningsophold på Cold Hawaii, for at hacke sig ind i PostNord. Og her til formiddag lykkedes det løjtnanten, at hacke sig Pakkesorteringscenter Terminal Østjylland.

Det var ret let at får adgang til Terminal Østjylland. Her fandt jeg flere interne mails fra kvindelige postmedarbejdere, som har oprettet en form for turnusordning i en lukket intragruppe underunder hashtagget #lækremoltenimænd, fortæller Kasper Sørensen.

Da løjtnanten derefter hackede sig ind på kameraovervågningen i sorterings hal 2, forelå det endelige bevis.

Overvågningskamera, sorteringsbånd 1, hal 2, Pakkesorteringscenter Terminal Østjylland

Ja, det stemte med turnusordningen. Det er i denne uge Inge Marie Johansen, sorteringsbånd 1, hal 2, der må have Moltenikalenderne hængende. Og det stemte med overvågningskameraet, fortæller Kasper.

Squadra Molteni har nu sendt PostNord en venlig, men bestemt besked…
Alt imens sidder Chefmekaniker fra Gruppo Sportivo Velopresse Andreas Svinth stadig og venter på sine kalendere.