Molteni i politisk brændpunkt!

Squadra Moltenis store sprinter Grane Maaløe er blevet fanget i et politisk brændpunkt. Det har vist sig, at Morten Mejsen (Team Peugeot-Recycled) har købt stort ind af Moltenis værkstedskalender via et dækningsløst kontokort fra Alternativet.

Jeg har virkeligt haft svært ved at finde noget materiale der fanger interessen inde på Christiansborg. Men Molteni-kalenderen rammer spot on. Flere af de ledende figurer fra Christiansborg har været i kontakt med mig. Både Søren Pape Poulsen og Simon Emil Ammitzbøll er vildt euforiske og helt oppe i det lyserøde felt. De vil have mere fra samme skuffe, fortæller Morten Mejsen

Squadra Moltenis Grane Maaløe er selvfølgelig glad for, at Molteni kan hjælpe Morten Mejsen ind i varmen på Christiansborg.

At min bare røv kan udløse en politisk wildfire overrasker mig ikke. Jeg har altid vidst, at der er krudt i den. Jeg følger sagen tæt og håber at Hr. Mejsel får mere held i politik end i cykelløb, hvor han er kendt for sine noget alternative præstationer, udtaler Moltenis store sprinter fra en utydelig telefonlinje fra det dækningsløse Jaungyde i det mørkeste Jylland.

Der går rygter om, at Squadra Molteni igen inviteres til Hovedstaden. Denne gang for at deltage i Alternativets nytårsfest.

Det ved jeg ikke noget om. Men vi tager kun afsted, hvis vi kan få garantier for, at den meget løsslupne festkultur ikke er afskaffet i Alternativet – ellers gider vi ikke, lyder det fra Moltenis HQ.