Optakt: Grand Prix Vejle Ådal

Grand Prix Vejle Ådal, det dansk svar på Strade Bianche, køres for 6. gang lørdag 15. august. Squadra Molteni stiller til start med stærkt 6-mandshold.

Squadra Molteni indrømmer blankt, at vi aldrig har vundet Grand Prix Vejle Ådal. Tidligere vindere har været  (GVPÅ)Jack Petersen (Del Tongo Colnago) og Jens Christian Dich (G.S. Christiania / Team Sabines). Squadra Molteni har haft ryttere på podiet næsten hvert år, men aldrig øverst. I år går vi målrettet efter sejren. Og ikke nok med det – vi går efter hele podiet!

Igen i år er der et stærkt felt ved GVPÅ. Der er mindst en håndfuld ryttere, som kan vinde i år, siger Løjtnant Kasper Sørensen. Men på Squadra Molteni har vi en plan!

På en steghed sommeraften i går kørte Kaptajn Bjørnsteen og Løjtnant Kasper Sørensen rekoniceringstræning på ruten.

Ruten er hård og vil sprænge feltet allerede ved første grus-sektor. Og når først Kaptajnen er nede i styrbukningen på en grus-sektor – så gælder det om har hænge på, fortæller Kasper.

Squadra Molteni stiller til start med: Kaptajn Niels Bjørnsteen, Løjtnant Kasper Sørensen, Capitain du Route Peter Meinert, Lars Munch, Claus Bech og Maria Winther.

Det bliver helt sikkert et benhårdt løb. Ruten er ubønhørlig. Mange vil falde fra. Mange vil få kramper og en del vil få defekt eller køre forkert.
Vi stiller til start med et stærkt hold – og når Løjtnanten har dét blik i øjnene, som han havde på bakkerne i går, så ved jeg, at han er klar, lyder det fra Kaptajn Bjørnsteen.

Team Brooklyn har trukket sig. Om det er på grund af, at Squadra Molteni stiller så stærkt hold, der vides ikke. Men faktum er, at Thomas Marker har valgt, at trække hele Brooklynholdet med kun lidt over en uge til start. Det har ikke være muligt at få en kommentar fra Thomas Marker om den drastiske beslutning.

Grand Prix Vejle Ådal køres lørdag 15. august – med start fra Bindeballe Købmandsgård kl. 11.00