Optakt: De Ronde Van Silkeborg

Molteni klar til 85 km grus med holdets specialister og hengemt våben.

Squadra Molteni har i morgen tre ryttere til start i De Ronde Van Silkeborg, der blandt andet bringer rytterne op og ned af bakkerne ved Himmelbjerget. Det 85 km lange De Ronde Van Silkeborg er arrangeret af Belgian Cycling Club, der har Allan “Smeden” Johansen og Bo Hamburger i spidsen, og Squadra Molteni stiller med et længe gemt våben i kampen om podiepladserne. Der er selvfølgelig tale om Steffan Sørensen, der det sidste år hverken har kørt løb eller rapporteret where-abouts til WADA.
Steffans bror, Squadra Molteni-rytteren Kasper Sørensen, der også stiller til start vil ikke kommentere, hvad Steffan har foretaget sig, eller hvor han har opholdt sig det sidste år, og henviser til holdlæge Finn Birk.

– Jeg vil nøjes med at fastslå at vi har store forventninger til Steffans første start i over et år,” siger Finn Birk fra en telefonboks i Lucca, Italien.

Squadra Moltenis domestique og grusspecialist, Jens Langergaard, er udset til at sætte fart på feltet og gøre løbet hårdt, når løbet gives frit ved Svostrup Kro.

– Hvis der stadig sidder folk med, når vi når Himmelbjerget, er taktikken, at vi på de hårde bakker dér sætter det afgørende angreb ind, lyder det fra Jens Langergaard.