Optakt til Tour de Vestfyn

Den flyvende løjtnant Sørensen og Kaptajn Bjørnsteen stiller til start ved Tour de Vestfyn søndag 12. august.

Tour de Vestfyn er en ægte klassiker, der blev kørt første gang i 1989. Løbet køres på en krævende rute på det nordvestlige af Fyn, der bl.a. byder på to nordfynske bjerge “Båring Bakke” og “Vejlby Bakke” i løbets finale.

– Vi har kørt de nordfynske bakker et utal af gange. De første mange gange, var vi slet ikke klar over, at der var tale om bakker. Jeg tror ikke jeg nåede at skifte gear, lyder det selvsikker fra Løjtnant Kasper Sørensen, der indtil nu har kørt en fremragende sæson.

Kasper er heller ikke et sekund i tvivl om taktikken til Tour de Vestfyn.

– Kaptajnen og jeg vil sætte et hårdt tempo fra start – og så vil vi stikke på skift. De endelige ryk kommer på de såkaldte bakker i løbets finale, fortæller Kasper.

Løbsprogrammet for Squadra Molteni er tæt pakket resten af sæsonen. Og netop som løbskalenderen var opdateret, indløb der en besked til Molteni HQ:

“Na de goede resultaten kunnen we aankondigen dat Niels Bjørnsteen en Kasper Sørensen zijn meegenomen naar het Belgische nationale team om de Bindeballe Cronometro Individual 9/9 2018 te leiden. We zijn ons ervan bewust dat u geen Belgische staatsburger bent, die wij gemakkelijk kunnen oplossen met de UCI… “

– Jamen altså …. Det havde vi ikke lige set det komme. Vi er da beæret over, at være udtaget til det belgiske retro-landshold, men kalenderen er godt nok tæt pakket, så nu må vi se om vi kan presse Bindeballe Cronometro Individual 9/9 2018 ind, lyder det fra Kaptajn Bjørnsteen. Men først gælder det Tour de Vestfyn på søndag – det er vigtigst.