Præ-sæsonstart 2022: Omloop Het Volk Aarhus & Molteni 333,33

Med deltagelse i  Omloop Het Volk Aarhus & Molteni 333,33 m tyvstarter Squadra Molteni i morgen deres 2022 sæson.

På Squadra Molteni er sæsonforberedelserne i fuld gang. Og som en del af forberedelserne til den officielle sæsonstart 3. april ved Ronde van Borum, kører holdet i morgen i forbindelse med deres træningssamling et dobbeltprogram: Omloop Het Volk Aarhus i det Aarhusianske Flanderen og de interne Molteni 333,33 m mesterskaber.

Vi er stiller til start med 10 mand ved den glemte klassiker Omloop Het Volk Aarhus. Det er en krævende klassiker på godt 180 km i det tidlige og kolde danske forår. Men det er godt til mandskabet at komme i gang og få nogle løbskilometer i benene, fortæller Sportsdirektør Klaus Maarup Kjærsgaard.

Anden halvdel af programmet står på de interne Molteni 333,33 m mesterskaber på den gamle cementcykelbane i Aarhus.

Det er en ubarmhjertig koldstarts-sprint, der er med til at vise mig, hvem på holdet der har passet sin vægttræning i løbet af vinteren. Jeg er specielt interesseret i at se, om vores supersprinter Grane Maaløe er på vej til det niveau, som han for år tilbage havde. Derfor har jeg fået monteret et af disse nymodens Watt-målere på Granes frempind, afslører Sportsdirektør Klaus.

Efter de 2 løb, skal holdet naturligvis evaluere dagens indsatser. Det skal ske over specialfremstillede pizzaer fra Il Locale, Aarhus’ bedste pizzeria og kolde belgiske øl.