Sæsonstart 2018 – Grand Fondo Jennum

Kaptajn Niels Bjørnsteen og Capitan de Route Carsten Jacobsen åbnede ballet for sæson 2018 med Grand Fondo Jennum i de vejlensiske ardennere. Selvfølgelig med løbets længste distance – 80 km på den kuperede rute rundt om Fårup Sø.

Vi har ikke brugt vinterhalvåret på til at pudse cykel. Vi var klar og spændt op til lir’ – og hold kæft, hvor var det det var godt, at komme på landevejen og få kørt lidt ræs, fortæller Bjørnsteen.

Efter en hurtig kop kaffe og taktikmøde på bagsmækken af Capitan de Routes bil – rullede de to Squadra Molteni ryttere til start. Trods de kun 4 grader var Carsten i skarpeste forårssetup; korte rør, korte cykelhandsker, lædersko og korte hvide strømper.

Niels fik møvet sig helt frem og hægtede sig på det, der hurtigt blev det forreste felt. Carsten bakkede af og lå med det store overblik et par felter bagude.

Formen er god og jeg er ved at være klar til den helt store bakkemenu i de vejlensiske ardennere, når jeg stiller op til La Fleche Vejllonne den 21 april, lyder det fra Carsten.

Også Kaptajn Bjørnsteen var tilfreds med dagens løb.

Jeg havde det fint på bakkerne, selv om formen først skal toppe om 14 dage på de franske brosten, fortæller Niels

Næste løb for Squadra Molteni bliver Ronde van Borum om en uge – hvor holdet stiller til start med 5 ryttere.