Et smugkig mod sæson 2020

Vi er midt i off-season-perioden. Det er koldt, klamt og mørkt udenfor – og kun Kaptajn Bjørnsteen, løjtnant Mark Petersen og rouleure Langergaard får kørt lidt cykelcross. Men det er ikke ensbetydende med, at Molteni HQ er gået i dvale. Det er i denne tid den kommende sæsons eskapader bliver planlagt.Vi har fået lov til et smugkig ind i Squadra Moltenis kalender for 2020 – og som sædvanligt har holdet ikke tænkt sig at ligge på den lade side.

– Vi har en del gengangere på næste sæsons program – så som La Fleche Vejllone, Grand Prix Vejle Ådal, Kroppedal Grand Prix. Men også nye løb har fundet vej til vores løbsprogram, fortæller Kaptajn Bjørnsteen fra Molteni HQ.
– Et af sæsonens første løb bliver Ribe-Tønder-Ribe. Et spetakulært løb, der bliver kørt på brosten og på de forblæste sogne- og markveje på den sønderjyske marsk. Her stiller Det Orange Eksprestog op i en stærk holdformation.

Klassikeren Ronde van Borum 5. april bliver nok sæsonåbningsløbet. Med Johan Museeuw til  start, er der udsigt til, at se et stort Squadra Molteni mandskab – og mon ikke også der er dækket op til det helt store påske-bord i holdbussen.

Sæsonens store nyhed er dels Strade Marroni, et criterium på grus og asfalt – og dels Molteni Tour, Berlin – Vejle i juni måned.

– Strade Marroni bliver et højintenst løb, hvor at kan ske. Men disse højintense løb på grus er jo også en Squadra Molteni specialitet. Det kan være, at det var her vores grusspecialist Jeppe Thiemer løber med sejren, lyder det fra Kaptajnen.
– Etapeløbet Molteni Tour Berlin – Vejle bliver med sikkerhed en speciel oplevelse. Med etaper mellem 160 – 215 km bliver det en hård tur. Men også en tur fyldt med historie, historier undviel Spaß!