Squadra Molteni 2019

Det officielle transfervindue er lukket – og Squadra Molteni kan nu præsentere mandskabet for sæsonen 2019.

Squadra Molteni kan nu præsentere mandskabet for sæsonen 2019 – og der er tale om udsøgt vin på gamle flasker:
Carsten Jacobsen, Eigil Leegaard, Finn Birk, Grane Maaløe, Jeppe Thiemer, Jens Ankerstjerne, Jens Langergaard, Kasper Sørensen, Klaus Maarup Kjærsgaard, Kristian Blume, Maria Winther, Mark Pedersen, Max Nielsen, Niels Bjørnsteen, Per Sandahl, Peter Meinert, Steffan Sørensen og Svend Seegert

– Der er tale om genvalg på alle hylder – og det er et uhyggeligt stærkt hold. Og som altid har vi store ambitioner: Vinteren bruger vi på cykelcross og banecykling. Vi skal køre forårsklassikere, vigtige løb i Danmark og Alperne til sommer og i efteråret bliver der også plads til klassikere, fortæller Løjtnant Sørensen, der står for sæsonplanlægningen.

Chris og Lars

Selvom der var forhandlinger med begge ryttere i det tidlige efterår, endte det ikke med kontrakt til Chris Anker Sørensen og Lars Bak.

– Chris Anker Sørensen var tæt på, men han valgte altså at sige ja til en permanent kontrakt med TV2 Sporten. Dét ønsker vi ham tillykke med. Han er en dygtig kommentator og et kvalitativt løft for TV2 Sporten, fortæller Squadra Moltenis Sportsdirektør Klaus Maarup Kjærsgaard.
– Lars Bak blev snuppet af Dimension Data inden vi kunne nå i banken (Danske bank). Vi havde ellers en del sorte penge, som vi kunne smide efter Lars. Vi ønsker selvfølgelig Lars en god sæson i Dimension Data.

Rygter om “De Vlaeminck” fra Falster

Der har verseret en del rygter om, at Jesper “De Vlaeminck” Viktor Larsen fra Falster skulle køre for Squadra Molteni i 2019. Jesper tegnede ellers sidst i juli kontrakt med Team Brooklyn Denmark, men pludselig satte han sin Gios Torino Super Record til salg.

– Vi har ikke haft forhandlinger med Jesper “De Vlaeminck”. Og jeg synes da det ville være ærgerligt, hvis han skiller sig af med sin smukke Gios Torino Super Record. På den anden side, så har han jo også en ultra smuk Wilier Ramato. Måske han vil bygge et Squadra Wilier Ramato?, lyder det fra Kaptajn Bjørnsteen i Squadra Moltenis HQ.

Seneste nyt fra Falster er, at Jesper “De Vlaeminck” med sikkerhed fortsætter som grusvejspotter og bestyrer af Fietsencentrum Bøtø.