Squadra Molteni redder Tour de France holdpræsentation i Tivoli

Som konsekvens af den hastigt stigende coronasmitte, har ASO og UCI  været nødsaget til at ændre på programmet for Tour de France holdpræsentationen i Tivoli onsdag 29/6. ASO og UCI ønsker ikke at kompromittere rytternes helbred kun 2 dage før løbet vinkes i gang: Derfor har UCI og ASO meddelt, at formatet omkring holdpræsentationen ændres. 

World Tour holdene skal efter UCI og ASO’s nye plan blot køre igennem Tivoli – og ud til deres ventende busser. Mens holdene kører gennem Tivoli, vil de være skærmet af store plexiglasskærme

Tivoli har altid været synonym med smil, glæde og utæmmet begejstring. Derfor er en festdag indpakket i plexiglas og afstandsrestriktioner uforenligt med Tivolis  værdier, udtaler parkens PR-direktør.

Squadra Moltenis Tourhold anno 1973
Drive-through og plexiglas er ikke en løsning, som Tivoli er vild med, men de har måttet rette ind efter UCI og ASO’s ønsker. Men heldigvis er der nu fundet et koncept, som Tivoli er stolte af, og som helt sikkert vil kunne leve op til publikums forventninger.

Vi fastholder holdpræsentationen, men i et setup, der effektivt forhindrer potentiel smitte: Der var ingen Corona i gamle dage, så hvad er mere nærliggende end at skrue tiden tilbage? Dét gør vi. Og vi er begejstrede for at byde Squadra Moltenis Tourhold anno 1973 velkommen i Tivoli.
Det er cykler og ryttere lavet af stål. Det bider Corana sgu ikke på, kan jeg godt love for, lyder det fra parkens PR-direktør.

Squadra Moltenis teambil er pt. ikke klar til holdpræsentationen. Den er igen gal med ledningsnettet! Og kortbølgeradioen skal skal nye transistorer – men det vil blive fixet inden søndagens 3. etape fra Vejle til Sønderborg, hvor tifosi allerede er ved at tage opstilling for at hylde Squadra Moltenis Tourhold anno 1973.

Woke og MeToo aflyses
Helt som oprindelig planlagt vil publikum i Tivoli kunne komme helt tæt på rytterne. Nu vil de dog kunne komme endnu tættere på, og få taget selfies og røre med de lirens skrårørsskiftere.

Da Squadra Molteni er et hold fra 1970’erne, er den dersens nymodens woke og MeToo aflyst. Der vil derfor både være mulighed for kindkys fra Molteni-rytterne, og man vil kunne få eller give et niv bagi, fortæller Kaptajn Bjørnsteen.
Ja, og hvis man tør, kan man også få en tår af vores drikkedunk…

Forza Tivoli!
Forza Molteni!