Squadra Moltenis Tour de Danmark nu på bog

Squadra Moltenis episke 3-ugers tour gennem Danmark sommeren 2020 er nu komet på bog. Vi bringer her bogens forord, skrevet af Pastor Mogensen:

Forord
Tænk hvordan det ville være, hvis man aldrig så eller hørte dem på SoMe. Tænk hvordan det ville være, hvis de bare fortsat dukkede op til stort set alle lokale og internationale motionsarrangementer, og blot deltog på lige fod med alle andre – samtidig med at de lod billederne være noget, der forblev på nethinderne. Tænk lige på det.
Og tænk også på, hvordan det ville være, hvis man slap for at læse pop-up-dateringer fra deres retrotogter. Squadra Molteni, that is.
Retrocykelholdet fra den italiensktalende del af Vejle, der har domineret den danske retroscene så hårdt gennem de sidste 10 år, at hold-øst mest af alt minder om en 5. klasse på regnvejrslejrskole iført alt for stort tøj og permanent ål i sokkerne, når de står dér med stive øjne i bukserne, og venter på at løbene bliver skudt i gang. For de ved nemlig godt, hvad der venter. Den ultimative ydmygelse fra detaljernes mestre. Læg dertil: Nøgenkalender, holdbus, lockdown pizzaudbringning, Tou-Yoube kanal, mellembølge kassettebånds-PotCast og et hav af nomineringer. Nej, det ville bare ikke være det samme. Vel. Aldrig nogen sinde. Squadra Molteni er nemlig ikke et cykelhold – det er en tilstand.
OG KRAFTEDME OM DER NU IKKE OGSÅ KOMMER EN BOG.

Jeres ven og beundrer, PastorMogensen