Squadra Velodrome vinder på Aarhus Cykelbane

Med 4 mand i top-10 vinder Squadra Molteni veteranklassen på Aarhus Cykelbanes præmieliste for 2020. 


Da 2020 landevejssæsonen skulle til at begynde, lukkede de meste af Danmark ned. Det ene cykelløb lukkede efter det andet, men Aarhus Cykelbane var hurtig til at tænke ud af boksen. De skabte “Corona Cup” over 5 afdelinger. Konceptet var simpelt: Man tilmeldte dig online til et bestemt tidsrum, mødte op på sin cykel og kørte derefter en 5 kilometers enkeltstart rundt på Aarhus Cyklebane.

Squadra Moltenis fik sadlet om, og sendte Kaptajn Bjørnsteen, Sven Seegert, Lars Munch og Grane Maaløe på en træningsweekend til Institut für Aerodynamik i Rostock – og derefter til den gamle cementbane i Aarhus.

Kaptajn Bjørnsteen stillede op i 3 af de 5 afdelinger – og det blev til en 1. plads og to 2. pladser. Svend “Omega” Seegert stillede ligeledes op til 3 afdelinger – og kørte sig til 1. plads, en 2. plads og en 3. plads. Derudover kørte Svend de mest stabile 5 km-tider, der nogenside er sat på Aarhus Cykelbane. Lars Munch stillede op til 4 afdelinger, og kørte to 3. pladser og en 4. plads hjem. Grane Maaløe nåede kun én afdeling, da han blev sendt retur til Institut für Aerodynamik i Rostock, for at videreudvikle på sin mellemkødsvinkel.

Hvis foråret 2021 byder på Corona Cup, er Squadra Molteni helt klar til at sende en stærkt hold afsted til den gamle cementbane. Jeg ved at Løjtnant Sørensen allerede er ved at forberede sig i en rund cement-parkeringskælder et hemmeligt sted i Vejle, afslører Kaptajn Bjørnsteen.