Transfernyt: Squadra Molteni i nye spændende forhandlinger…

Det er ikke kun i spidsen af pro-tourfeltet han trækker og slider. Lars Bak trak også topforhandler Per Sandahl til siden i tirsdags, for at høre, om tranfervinduet stod bare en lille smule på klem ind til Squadra Molteni. 

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi efter opvisningen ved Kroppedal Grandprix, er blevet kimet ned af ryttere, der tilbyder sig her inden transfervinduet lukker. Vi ser selvfølgelig seriøst på alle henvendelser, men det er kun ganske få, som kan komme i betragtning til en plads på holdet. Og ja, vi ser i øjeblikket på Lars’ henvendelse. Hans profil kan vi muligvis godt bruge – og så kan Lars jo også godt lide belgisk øl, forlyder det fra Kaptajn Bjørnsteen på Molteni HQ.

Het Nieuwsblad skrev i torsdags, at Lars Bak skifter fra Lotto-Soudal til Dimension Data, men noget kan tyde på, at de var for tidligt ude med dén historie.

– Vi kan endnu ikke sige noget, om Lars skifter til Squadra Molteni. Jeg og Lars forhandler stadig om nogle små detaljer. Men vi har allerede sendt en hasteordre på uldtrøje og uldbukser afsted til vores tøjproducent. Og så skal jeg også lige have ryddet op på værkstedet og fundet en orange stålcykel som Lars kan passe, fortæller Per Sandahl.

Opdateres ….