Tyveri af Molteni-kalender

Squadra Molteni greb neofeminist Nikita Klæstrup fra De Konservativeliberalealliancer på fast gerning med Uffe Elbæks Molteni-kalender under armen.

– Min Molteni-kalender er forsvundet fra min kontor på Christiansborg. Det var ikke bare endnu en afrivningskalender for mig, men et meget kært eje. Kalenderen har virkeligt åbnet mine øjne for vores mand Morten Mejsen i Vejle. Kalenderen har sat stor bevægelse i bevægelsen, udtaler Uffe Elbæk.

Squadra Moltenis HQ har været i kontakt med Christiansborgs sikkerhedstjeneste og forlagt dem sagen.

– Vi ved at en kvinde er set løbe fra Alternativets lokaler. Umiddelbart er det ikke til at se, hvem kvinden er på overvågningsbillederne, da kvinden var fuldt påklædt. Det kunne dog ligne Johanne Smith Nielsen eller Nikita Klæstrup, lyder det fra Christiansborg.

Squadra Moltenis supersprinter og amatørdetektiv Grane Maaløe, tog sent torsdag aften sagen i egen hånd – og opsporede Nikita Klæstrup ved et ligegyldigt Se & Hør arrangement i København.

– Jeg havde ikke regnet med, at sådan en pæn pige, kunne finde på at stjæle Uffes kalender. Men sagen var klar, som hun stod dér og poserede i sin fine kjole med kalenderen under armen. Hun sagde endda til mig, at hun også vil være med i kalenderen. Det kommer dog aldrig på tale: Jeg tjekkede hendes lår og konkluderede, at de aldrig vil kunne træde en stålcykel op ad Kiddesvej, fortæller Grane Maaløe.