UPDATE – Optakt Kroppedal Grand Prix

Squadra Molteni udsender hermed en update til optakten af Kroppedal Grand Prix. Jeppe Thiemer har været på rekognosering af ruten og blev fanget af RAI på opløbsstrækningen. Kaptajn Bjørnsteens Amarone-kur har gjort underværker og Løjtnant Sørensen er på vej hjem fra vindtunneloptimeringstræning på Institut für Aerodynamik i Rostock. 

Jeg var ude at blødgøre svingene ved Kroppedal her til formiddag. På opløbsstrækningen blev jeg stoppet af RAI (Radiotelevisione Italiana, red), der ville have et interview, fortæler Jeppe Thiemer.
Jeg kunne fortælle dem, at ruten er lidt våd og kun består af højresving. Det er vigtig info, som jeg selvfølgelig også har faxet ud til mine holdkammerater. Det er varmt – så det bliver nok et 2-dunk-setup i morgen.

 

I det mørke Jylland er Kaptajn Bjørnsteen er nu blevet udskrevet fra Bindeballe Hospital. Dr. Thomsens Amarone-kur har på under én uge gjort underværker – og han meldes faktisk klar igen.

Jeg er meget taknemmelig overfor personalet på Bindeballe Hospital – og specielt Dr. Thomsens meget utraditionelle tilgange. Jeg er udskrevet og meld klar – så i dag skal jeg ud har rulle 200 km. siger Kaptajn Bjørnsteen

 

Lidt længere sydpå i Rostock har Løjtnant Kasper Sørensen været på vindtunneloptimeringstræning på Institut für Aerodynamik i Rostock. Har har han faktisk forbedret sin FL med 0,07.

Efter min 3. plads ved Grand Prix Vejle Ådal tog jeg til Institut für Aerodynamik i Rostock. Dr. Lövenmesser mente, at han kunne finde mindst 0,05 mindre luftmodstand i min kørestil. Det lukkedes – og jeg er nu på vej hjem. Jeg føler mig flyvende, lyder det fra Løjtnant Sørensen fra en mønttelefon ved Rødby Havn.