Wiggins til Molteni

Den 38-årige og tidligere verdensmester, OL-guldvinder og Tour de France vinder Sir Bradley Wiggins sættes i forbindelse med Squadra Molteni.

– “finally, I can race my Eddy Merckx Molteni Tour bike. Looking forward to working and racing with the Squadra Molteni guys. #squadramolteni #merckx”, skriver Wiggins i dag på sin Instagramprofil.

For knap en uge siden afslørede 52-årige tidligere cykelstjerne Andrea Tafi, at han skal køre Paris-Roubaix for Squadra Molteni. Nu er det så Wiggins tur.

– Jeg kan bekræfte, at jeg har både skrevet og snakket med Wiggins. Han er meget interesseret i Squadra Molteni, fortæller Kaptajn Bjørnsteen.
– Vi har drøftet en del – mere kan jeg ikke fortælle på nuværende tidspunkt.

Der går rygter om, at Wiggins skal vejlede Squadra Molteni, når de skal køre timerekordforsøg – og at Wiggins også gerne vil have en plads på Paris-Roubaix-holdet.

– Altså…, nu har vi jo ikke meldt noget officielt ud, om vores timerekordforsøg. Men Wiggins skal da være velkommen. Vi mangler faktisk én til at fløjte og holde omgangsskilte, lyder det fra Kristian Blume, fra et boblebad på Vejle Fjord Hotel.
– Med hensyn til Paris-Roubaix, så har vi faktisk en foreløbig aftale med Wiggins. Vi vil meget gerne bruge Wiggins til at beskytte Maria Winther, der i 2019-udgaven satser på at genvinde dame-stålklassen.

Sir Bradley Wiggins er allerede begyndt at tillægge sig bakkenbarter, så han kan falde naturligt ind på 1970’er-holdet Squadra Molteni.